DDNet Acasa DDNet
DDNet Despre noi DDNet
DDNet Solutii DDNet
DDNet Labs DDNet
DDNet Parteneri DDNet
DDNet Cariere DDNet
DDNet Contact DDNet

Digital Distribution Network

romanaenglish
 
 
Utilizator:   Parola:

Applicatii web:

DDNet solutions Kyte Dashboard

Kyte Dashboard este o solutie de management care ofera informatii utile privind participarea utilizatorilor, distributie, productie si publicitate.

DDNet Mai multe detalii
 

DDNet solutions Portalul Airbites

Toate caracteristicile si componentele portalului Airbites sunt concepute pentru a asigura usurinta interactiunii utilizatorilor. Utilizatorii portalului pot schimba pareri in legatura cu ultimele stiri folosind o interfata web simpla si intuitiva.

DDNet Mai multe detalii
 

DDNet solutions Airbites Intranet

Reteaua Airbites a fost implementata in prima instanta cu scopul de a distribui informatii si resurse intre angajati.
Proiectat ca o interfata de browser web, Intranet-ul ajuta angajatii sa realizeze munca mai rapid, cu mai multa incredere.

DDNet Mai multe detalii

Solutii pentru:

DDNet solutions Administrarea si controlul serverelor

Pornind de la instalari optimizate ale sistemelor de operare, pana la creearea unor sisteme redundante de acces la Internet, echipa DDNet va propune o solutie de management centralizat, la standarde occidentale.

DDNet a dezvoltat in ultimii ani cateva solutii proprii respectand cele mai noi standarde in securitatea datelor si controlul accesului pentru servere web, mail si baze de date.

DDNet Mai multe detalii
 

DDNet solutions Solutie dedicata pentru Data Center

DDNet Datacenter este o solutie completa de gazduire dedicata. Avand o interfata web usor de folosit, sustinuta de un engine scalabil de instalare automatizata a serverelor, solutia DDNet Datacenter ofera avantajul calitatii si al vitezei, pastrand costurile necesare administrarii solutiei minime.

Bazandu-se pe experienta vasta in domeniul hostingului, echipa DDNet a realizat o solutie 100% automatizata, scalabila si redundanta, perfecta pentru orice ISP care doreste oferirea serviciilor de gazduire dedicata.

DDNet Mai multe detalii
 

DDNet solutions Call center si call monitoring

Solutia DDNet pentru call monitoring a aparut ca urmare a necesitatii unei companii de a dezvolta mai multe Call Center-uri si de a verifica eficienta angajatilor.

Aceasta solutie permite colectarea tuturor convorbirilor efectuate de echipamentele VoIP instalate in incinta companiei intr-un mod transparent si fara afectarea infrastructurii. Pe langa componetele software care stocheaza si extrag convorbirile VoIP am creat o interfata web care permite accesul la toate inregistrarile si controlul parametrilor software pentru configurare.

DDNet Mai multe detalii

Site-uri web / Identitate:

Solutions