DDNet Acasa DDNet
DDNet Despre noi DDNet
DDNet Solutii DDNet
DDNet Labs DDNet
DDNet Parteneri DDNet
DDNet Cariere DDNet
DDNet Contact DDNet

Digital Distribution Network

romanaenglish
 
 
Utilizator:   Parola:

DDNet solutions DDSEC - Consultanta in securitatea IT

“Viziunea noastra este sa ajungem printre primii in materie de teste de securitate si evaluarea securitatii retelelor de calculatoare, oferind clientilor nostri cele mai noi si eficiente solutii de pe piata”

DDSEC ofera un set complet de produse de monitorizare si evaluare a securitatii pentru a proteja afacerea dumneavoastra impotriva oricarui tip de atac informatic. Noi va punem la dispozitie solutii complete de securitate pentru infrastructura companiei dumneavoastra.

Solutiile DDSEC includ:
  • Monitorizarea serverelor si a disponibilitatii serviciilor instalate
  • Testarea securitatii aplicatiilor Web
  • Testarea vulnerabilitatii serviciilor
  • Penetration testing
  • Audituri pe securitate

Aflati ce putem face pentru compania dumneavoastra aici: http://www.ddsec.net/what-we-do
Pagina web dedicata proiectului: http://www.ddsec.net

DDNet solutions DDNET TV - o solutie completa si imbunatatita de IPTV

“DDNet TV a fost proiectat sa functioneze in orice fel de retea de date”

DDNet TV este o solutie completa de IPTV care aduce un nou inteles conceptului de media entertainment. Incorporand cele mai bune tehnologii atat in transportul informatiei cat si in interactiunea utilizatorului, am creeat o solutie completa si imbunatatita de IPTV.

Solutiile IPTV conventionale sunt proiectate sa functioneze in cadrul unor retele de date interne. Orice solutie existenta pe piata necesita imbunatatiri masive ale retelelor de date pentru a fi implementate cu succes. DDNet TV a fost conceput pentru a putea functiona in orice retea de date fara echipamente hardware dedicate. Acest lucru inseamna costuri minime, aproape de zero, legate de modernizarea retelei, cat si un numar teoretic nelimitat de clienti, conectati la reteaua interna a clientului, in alte retele interconectate sau chiar la Internet.

DDNet Mai multe detalii

DDNet solutions GAMEON - un portal complet de gaming

“Portal-ul complet pentru gaming”

Venind in intampinarea comunitatii tinere, care doreste atat acces la ultimele jocuri, cat si noutati, stiri si reviewuri legate de aceste jocuri, DDNet Gaming Solution este dezvoltat in directia unui portal complet de gaming.

Avand experienta necesara in domeniu, echipa DDNet a realizat o arhitectura scalabila a serverelor de jocuri, oferind acces tuturor jucatorilor la o varietate de servere dedicate.

DDNet Mai multe detalii