DDNet Acasa DDNet
DDNet Despre noi DDNet
DDNet Solutii DDNet
DDNet Labs DDNet
DDNet Parteneri DDNet
DDNet Cariere DDNet
DDNet Contact DDNet

Digital Distribution Network

romanaenglish
 
 
Utilizator:   Parola:

Solutia IPTV

IPTV

“DDNet TV - o solutie completa si imbunatatita de IPTV”

DDNet TV este o solutie completa de IPTV care aduce un nou inteles conceptului de media entertainment. Incorporand cele mai bune tehnologii atat in transportul informatiei cat si in interactiunea utilizatorului, am creeat o solutie completa si imbunatatita de IPTV.

Solutiile IPTV conventionale sunt proiectate sa functioneze in cadrul unor retele de date interne. Orice solutie existenta pe piata necesita imbunatatiri masive ale retelelor de date pentru a fi implementate cu succes. DDNet TV a fost conceput pentru a putea functiona in orice retea de date fara echipamente hardware dedicate. Acest lucru inseamna costuri minime, aproape de zero, legate de modernizarea retelei, cat si un numar teoretic nelimitat de clienti, conectati la reteaua interna a clientului, in alte retele interconectate sau chiar la Internet.

Scalabilitatea este unul dintre conceptele de baza care a stat la proiectarea solutiei noastre. Din punct de vedere economic, acest lucru se concretizeaza printr-un sistem performant, cu un nivel inalt de interactivitate din partea utilizatorului si cu facilitati foarte atractive pentru potentialii clienti. Aceste avantaje fac din DDNet TV cea mai eficienta solutie de pe piata.

“Orice utilizator de Internet este un posibil client”

Combinand cele mai noi concepte in transportul informatiei si cele mai performante codecuri video, am reusit sa realizam un serviciu IPTV care nu mai este limitat de reteaua interna a providerului. Pe masura ce conexiunile broadband la Internet devin din ce in ce mai raspandite, am profitat de aceasta ocazie pentru a pune bazele urmatorului stadiu de evolutie in tehnologia IPTV.

Pentru a accesa DDNet TV nu aveti nevoie decat de o conexiune la Internet. Puteti fi la capatul celalalt al globului si tot veti putea accesa emisiunile dumneavoastra favorite. Impactul acestui concept este imens. Imaginati-va ca orice utilizator de Internet este un posibil client al solutiei noastre.
IPTV

“Solutia noastra permite transmiterea unui numar nelimitat de posturi TV”

Un alt aspect important al solutiei noastre este reprezentat de modularitate. Avand trei componente de baza receptia semnalului, transportul si afisarea imaginii sistemul nostru poate fi adaptat nevoilor oricarui provider. Acest lucru reprezinta un avantaj important pentru companiile multi nationale, care doresc sa ofere posturi tv din mai multe regiuni, tuturor clientilor.

Folosind implementarea actuala, un provider poate alege sa transmita un set de posturi TV din fiecare tara, prezentand clientilor o varietate mare de posturi TV. Subliniem faptul ca, multumita proiectarii modulare, solutia noastra permite transmiterea unui numar nelimitat de posturi tv.

DDNet TV prezinta noi avantaje conceptului de monitorizare a traficului. Folosind solutia noastra, providerul are acces la statistici exacte privind numarul de clienti care vizioneaza un post TV in orice moment, poate monitoriza stadiul reclamelor, poate analiza impactul acestora asurpa clientilor, samd.

“Fiecare client poate alege domeniul interesant pentru a primi reclame”

Avand acces la aceste statistici, beneficiarul solutiei poate negocia contracte comerciale importante, oferind companiilor care doresc reclama posibilitatea de a prezenta spoturi specifice unui grup de utilizatori. Nu mai este cazul reclamelor comerciale, acum fiecare client poate alege domeniul interesant din punctul sau de vedere, pentru a primi reclame.

Parerile clientilor reprezinta un aspect foarte important in implementarea unei solutii de succes. Folosind solutia noastra, clientii sunt incurajati sa genereze continut bazat pe experientele lor folosind aplicatiile DDNet. Am proiectat o interfata usor de folosit pentru a permite clientilor introducerea unor comentarii privind emisiunile vizionate, posibilitatea de a nota calitatea emisiunilor, si multe altele, direct din fata televizorului sau din fata computerului personal.

Sistemul este atat de independent si de customizabil incat le putem permite utilizatorilor sa aleaga o serie de emisiuni interesante, si sa isi creeze astfel propriul post. Permitandu-le clientilor nostri sa isi creeze si sa isi promoveze propriile preferinte in materie de emisiuni, punem bazele unei comunitati in jurul serviciilor noastre.
IPTV