DDNet Acasa DDNet
DDNet Despre noi DDNet
DDNet Solutii DDNet
DDNet Labs DDNet
DDNet Parteneri DDNet
DDNet Cariere DDNet
DDNet Contact DDNet

Digital Distribution Network

romanaenglish
 
 
Utilizator:   Parola:

Solutia de gaming

IPTV

“DDNet Gaming Solution este un portal complet de gaming”

Venind in intampinarea comunitatii tinere, care doreste atat acces la ultimele jocuri, cat si noutati, stiri si reviewuri legate de aceste jocuri, DDNet Gaming Solution este dezvoltat in directia unui portal complet de gaming.

Avand experienta necesara in domeniu, echipa DDNet a realizat o arhitectura scalabila a serverelor de jocuri, oferind acces tuturor jucatorilor la o varietate de servere dedicate.

Pornind de la o retea existenta de servere dedicate jocurilor (3 servere publice, 3 servere pentru meciuri de clan si unul de antrenament, toate pentru Counter-Strike, un server dedicat de WarCraft3, un server dedicat de StarCrart iar pentru cei mai nostalgici servere dedicate jocului Transport Tycoon), proiectul DDNet Gaming doreste sa atraga cat mai multi fani ai jocurilor, oferind in acelasi timp avantaje clientilor fideli.

Accentul solutiei DDNet se pune pe interactivitate. Utilizatorii portalului nostru vor putea sa interactioneze direct cu alti jucatori, sa comunice direct folosind website-ul nostru, vor putea schimba opinii pe marginea ultimelor stiri din domeniu si vor putea participa la sesiuni de chat live cu cei mai buni jucatori din Romania.

Pentru profesionisti va exista un sistem care le va permite sa isi programeze meciuri de antrenament / provocari, eficientizand astfel resursele hardware disponibile. In plus meciurile vor fi inregistrate, utilizatorii putand oricand consulta demonstratiile celor mai buni jucatori si vor putea comenta pe baza lor.

Sponsorii generali ai competitiilor vor avea o interfata de management dedicata, in care vor putea alege organizarea unor competitii, vor putea alege temele concursurilor, zilele de organizare, mesajele care vor aparea pe servere ( pentru promovare ), premiile samd.

IPTV

“GameOn League: o competitie de jocuri semi-profesionista inter-clanuri care va genera evenimente zilnic”

Principala atractie si cele mai cautate evenimente vor fi regasite in GameOn League. Aceasta va fi o competitie inter-clanuri care va genera evenimente zilnic. Aceasta competitie reprezinta viziunea DDNet asupra unei ligi semi-profesioniste de jocuri (comparabila cu un campionat de fotbal inter-cluburi in care fiecare joaca cu fiecare, exista grupe valorice, competitii speciale, cupe si clasamente).

Principalele evenimente vor fi legate de Counter-Strike si Dota dar in functie de cererile vizitatorilor se pot implementa solutii pentru orice joc multiplayer. Pentru a face posibila aceasta competitie DDNET pune la dispozitie o interfata completa de administrare si organizare atat pentru cei care se ocupa de organizare cat si pentru fiecare clan, dar merge mai departe si ofera posibilitati de control si la nivel de jucator. Toate aceste evenimente vor fi strans legate de serverele de clan care vor deservi atat meciurile oficiale cat si antrenamentele.

“Continutul user-generated va aduce portalul de jocuri in topul cautarilor”

Avantajul principal al acestui tip de eveniment este nivelul mare de interactivitate dintre fiecare vizitator si comunitatea deja existenta. Continutul user-generated va aduce foarte repede portalul de jocuri in topul cautarilor si al numarului de vizitatori deoare orice meci, orice eveniment, orice discutie intre jucatori se va face prin intermediul acestui portal. Un portal vizitat aduce mai multi sponsori, sponsori care sunt implicit interesati de promovarea si reclama vor beneficia de un numar marit de accesari. Crescand numarul de accesari, creste si awarnessul utilizatorilor fata de produsele clientilor, ambele parti avand doar de castigat.
Gaming