DDNet Acasa DDNet
DDNet Despre noi DDNet
DDNet Solutii DDNet
DDNet Labs DDNet
DDNet Parteneri DDNet
DDNet Cariere DDNet
DDNet Contact DDNet

Digital Distribution Network

romanaenglish
 
Solutii / Dedicated automated hosting for datacenters
Utilizator:   Parola:

Solutie dedicata pentru Data Center

DDNet Datacenter este o solutie completa de gazduire dedicata. Avand o interfata web usor de folosit, sustinuta de un engine scalabil de instalare automatizata a serverelor, solutia DDNet Datacenter ofera avantajul calitatii si al vitezei, pastrand costurile necesare administrarii solutiei minime.

Bazandu-se pe experienta vasta in domeniul hostingului, echipa DDNet a realizat o solutie 100% automatizata, scalabila si redundanta, perfecta pentru orice ISP care doreste oferirea serviciilor de gazduire dedicata.
Avantajele clientilor:

Distributiile linux instalate sunt configurate atat pre cat si post instalare. Configurarea pachetelor de baza ale distributiei se face in momentul insalarii, clientul avand posibilitatea de a-si customiza instalarea serverului alegand o gama variata de pachete si grupuri de pachete.
Politica serverul dumneavoastra in 15 minute: Serverul va fi instalat si configurat complet la 15 minute de la confirmarea instalarii.
Administrarea hardwareului dumneavoastra de la distanta, folosind interfata web intuitiva. Aveti posibilitatea sa restartati serverul, sa il porniti sau sa il opriti oricand este necesar, fara a fi nevoie sa sunati sau sa apelati la unul dintre administratorii nostri. Folosind DDNet Datacenter aveti controlul integral asupra serverelor dumneavoastra.
Avantajele beneficiarului:

O solutie complet automatizata. Toate detaliile instalarii, de la hostname, distributie, alegerea pachetelor, pana la setarea IP-urilor sunt preluate complet de la client, fara a fi necesara interventia unui administrator.
Personal administrativ redus. Fiind o solutie 100% automatizata, DDNet Datacenter permite angajarea unui personal redus, fiind nevoie doar de suport tehnic, care poate fi off-site, costurile reducandu-se semnificativ.
Interfata web de control customizabila. Toate detaliile tehnice privind starea serverelor, traficul, uptimeul pot fi accesibile oricand, folosind interfata web intuitiva.
Automatizarea a fost realizata exclusiv software. Inlocuind echipamentele destinate monitorizarii si remote-controlului cu o solutie software, DDNet Datacenter reduce costurile initiale cu pana la o treime.

Inapoi la pagina anterioara
Solutions