DDNet Acasa DDNet
DDNet Despre noi DDNet
DDNet Solutii DDNet
DDNet Labs DDNet
DDNet Parteneri DDNet
DDNet Cariere DDNet
DDNet Contact DDNet

Digital Distribution Network

romanaenglish
 
Solutii / Airbites Intranet
Utilizator:   Parola:

Airbites Intranet

Reteaua Airbites a fost implementata in prima instanta cu scopul de a distribui informatii si resurse intre angajati.
Promovarea culturii pentru corporatii
Fiecare utilizator al intranet-ului Airbites are accest la informatiile in acest intranet, se poate alatura grupurilor cu acelasi interes si poate comunica prin mesaje.
Am reusit sa introducem un concept de grup in acest Intranet. Dupa cautarea tuturor grupurilor viabile, un angajat se poate alatura unui grup si poate viziona evenimentele care se petrec in acel grup. Cea mai usoara cale de a face acest lucru e sa urmareasca sterile venite prin RSS sau email.
Productivitate la Serviciu
Proiectat ca o interfata de browser web, Intranet-ul ajuta angajatii sa realizeze munca mai rapid, cu mai multa incredere. Accesul la baza de date cu resurse e extrem de important pentru rolul si responsabilitatile, acestea imbunatatindu-le calitatea serviciilor.
Informatiile importante care sunt la dispozitia utilizatorilor prin Intranet sunt legate de proiecte in principal. Organizarea si managementul proiectelor atinge un nou nivel de interactivitate intre utilizatorii Intranet-ului. Sistemul ofera informatii de gen: prioritate, deadline, etc.
Folosirea acestor utilitare, trebuie incurajata pentru a asigura productivitatea.
Timp
Intranet-ul Airbites necesita autentificare inainte de a avea acces la informatii, utilizatorul fiind constient de persoanele cu care interactioneaza. Comparativ cu sistemul de e-mail, Intranet-ul e un utilitar puternic pentru a tine angajatii la current cu evenimente si informatii importante.
Caracteristica “Management-ul timpului” e in special proiectata pentru ca userul sa vada toate evenimentele care vor avea loc intr-o singura table, organizata dupa numele evenimentului. Vizionarea tuturor evenimentelor ofera informatii extra cum ar fi: creatorul, vizibilitatea, importanta, etc.
Utilitarul contine un serviciu RSS cu o cheie RSS unica pentru fiecare user.
Comunicare
Administratorii Intranetu-ului Airbites pot modifica accesul unui user de a participa la comunicare. Tabelele de mesaje sunt utilitare importante pentru comunicare. Poti vedea tabelele de discutii ca pe un forum.

Inapoi la pagina anterioara
Solutions