DDNet Acasa DDNet
DDNet Despre noi DDNet
DDNet Solutii DDNet
DDNet Labs DDNet
DDNet Parteneri DDNet
DDNet Cariere DDNet
DDNet Contact DDNet

Digital Distribution Network

romanaenglish
 
 
Utilizator:   Parola:

Despre DDNET Solutions

IPTV
Echipa
DDNet va ofera confortul implementarii celor mai noi solutii, cu sprijinul deplin al consultantilor nostri.
Parteneri
Noi alegem intotdeauna partenerii potriviti pentru afacerea noastre. Stim ca succesul partenerilor nostri e si succesul nostru.
Proiecte
Ne face placere sa incepem proiecte noi cu partenerii nostril de afaceri si pana acum, toate au dus la o colaborare de lunga durata si o experienta frumoasa pentru echipa.
Web
Echipa noastra de web development proiecteaza aplicatiile web intr-o maniera in care clientii trebuie sa investeasca un minim de effort si resurse, intr-un final bucurandu-se de un proiect bine pus la punct.
Aplicatii internet
Development-ul Flex a deschis o poarta noua pentru produsele noastre web. Cu ajutorul Adobe Flex / AIR, oferim solutii cu animatii bogate, intergari stabile cu bazele de date, sisteme Intranet productive si multe altele.
Solutii tehnice de calitate
Cu o experienta de 10 ani in administrare servere si echipament pentru diferiti provideri de internet din Europe, USA si Asia, echipa DDNet a implementat o varietate de utilitati care sa usureze administrarea, monitorizarea si controlul asupra serverelor si echipamentelor.

De ce DDNet?


DDnet ofera servicii profesionale si creaza proiecte unice pentru fiecare client.Viziunea noastra e sa ajungem in topul clasamentelor mondiale pentru development software.

Gaming